Kausi 2012 alkoi uusin miettein, kun Datsun oli löytänyt hyvän uuden kodin ja etuvetoinen Starlet oli valmiina tallissa tuomaan uusia haasteita tiimille.

Mikki kuitenkin oli se joka aloitti kauden Tunturissa eli Arctic Lappland rallyssa.Kuljettajana Pentti Veikkanen ja autona Porsche 911 SC. Kilpailu meni hienosti vaikkakaan ei ilman ongelmia. Pena ja Mikki olivat nopeimmat historicit kisassa, joten ei valittamista kauden avauksessa.

Sitten olikin aika uuden Starletin ensiesiintymiselle. Pari Patjas/Pimiä oli intoa täynnä vaikkakin ensimmäisen kilpailun epävarmuus painoi mieltä. Kaikki vaikuttukin aluksi hyvältä eli auto toimi ja varsinkin alusta tuntui tosi hyvältä. Tätä iloa ei sitten kestänyt kovin kauaa vaan 7 kilometrin kohdalla kone sanoi sopimuksen irti ja kisa oli siinä

Emme kuitenkaan jääneet tulee makaamaan vaan pikaiseslti kone kasaan ja uudestaan viivalle. Tällä kertaa parina oli Pimiä/Eskola starttasi Pakkauspojat ralliin. Ensimmäinen erikoiskoe ajettiin golf-kentän maisemissa eli pienemmällä tiellä. Erikoiskoe meni muuten hyvin, mutta ennen maaliennakkoa meinasi linja mennä leveäksi ja penkka pöllysi. Mitä pidemmälle kilpailu eteni niin sen paremmin homma eteni.Sijoitus luokassa oli 7, mutta tulos oli lupauksia antava.

 

Jatkuu...