Anna palautetta   Kokoamme tälle sivulle joitakin kysymyksiä ja vastauksia. Osa palautteesta menee vain sen kysyjälle.


________________________________________________________________________
12.9.2008:Pete
Hyvä, että makkarat kelpas Porissa.. :) Oli jälleen mukava reissu Lahdessa, toivottavasti myös ensivuonna ollaan samalla porukalla mukana. Meinaako Seve istahtaa Rantarallissa jonkun kyytiin? Sinne olisi tarkoitus itsekkin lähteä ajamaan, mikäli auto jää kuntoon parista sprintistä.. Terv. Kortesuo Motorsport

Vastaus: Kyllähän raavaalle miehelle/pojalle aina makkara kelpaa, vaikka tavan "Hanna Partaset" jne niitä paheksuvat:). Lahdessa tuntuu olevan aina hauskaa ja tuossa porukassa sattuu ja tapahtuu koko ajan, eikä varmasti käy aika pitkäksi, että kiitoksia vaan hauskasta seurasta ja erinomaisesta huollosta. Hinku lähteä olisi kova, mutta viikonloppuna varmaan lyödään lukkoon, että ollaanko lähdössä Ison Peten kanssa Datsunia ulkoiluttamaan. Aika moni on meitä sinne yllyttänyt lähtemään.

_________________________________________________________________________
26.8.2008: Jyri
Onko patjaksen incareeja tulossa sivuille?

Vastaus: Juu tarkoitus oli(si) saada videoklippejä ylipäänsä sivuille. Ongelma on vain tämä päivitystyökalu, josta ei tällä hetkellä löydy sopivaa modulia videoiden näyttämiseen sivuilla järkevästi. Mietimme asiaa ja toivomme löytävämme tähän ratkaisun mahdollisimman pian eli kärsivällisyyttä.

_________________________________________________________________________

4.4.2008:Hova
KOMEAT SIVUT,MISSÄ KAATOKUVAT???

Vastaus:Kiva kun sivut miellyttävät, mutta tarkoitus olisi vielä kehitellä sivuja eteenpäin jatkossa. Kun ei ole ollut tapana kaadella autoja. Ja jos sellaista on tapahtunut, niin ei niissä paikoissa ole ollut yleisöä tai ainakaan kellään kameraa. Eli jos sulla on kaatokuvia meidän suorituksista niin olemme niistä kiinnostuneita:)

_________________________________________________________________________

5.2.2008: Administraattori    
 Kenenkäs kyydissä lähes (=palkkaa vaille?) ammattikartturi nähdään Häijässää? Ettei vaan jäisi yks viikonloppu ilman rallia... Tarina kertoo että kartturipulaakin on ollut havaittavissa eräässä voittojakin saavuttaneessa Historic-kiiruhtimessa

Vastaus:Nyt näyttää sille, ettei Seveä nähdä Häijäässä, kuin korkeintaan penkalla. Olisi muuten ensimmäinen kerta tänä vuonna. Itse asiassa tiedusteluja muutamaan autoon on ollut, mutta nopeat syö hitaat eli tällä kertaa taitaa tulla tosiaan väliviikonloppu;)! 20.11.2007: papparatsiaattelin varmistaa et pitääkö paikkansa et huippukartturi Seve olis notkunut Lahden yö elämässä daami kainalossa?Vastaus:Huippukartturi:). Kylläpäs sitä ollaan oltu tarkkaavaisia. Normaalit oli kuviot ja Eppukin oli hyvä. Kaikille epäileville tiedoksi, että kyseessä oli ihan oma emäntä

 


 


19.9.2007:Imp-Artturi?????
miten vilppula ralli meni?mihkä kyytiin rantaralliin?

Vastaus:No hienostihan se meni, kun päästiin maaliin vaativalla reitillä ja kelillä. Eikä tuloskaan huono ollut, eli 2 sija tyydyttää. Vielä ei Sevellä ole pestiä Naantaliin, mutta keskusteluja on ollut, mutta suuren maailman tyyliin, niistä ei voi puhua mitään:). Seve on kuitenkin tänä vuonna ollut mukana kaikissa Trophyn kisoissa, vaikka onkin ollut useampi kuljettaja eli täydestä sarjasta puuttuu vielä yksi.

 


 


4.9.2007:Imp-Artturi     Kuinkas syksy ropisee.piditte älämölöä maalla kuulemma.oliko jotain aihetta juhlintaan.kuultu on!!!!!

Vastaus:
osa1.Petrillä selkä vihoittelee sen verran, ettei hänellä ole aikomusta kilpuriin tänä vuonna istua. Seve taas on alkanut keikkakartturiksi eli nähdään ainakin parissa kisassa syksyn aikana eli Neste Jari-Pekka rallissa ja Op-Vilppulassa.
osa2 Ei pidä paikkaansa, että olisi älämölöä pidetty, mutta juhlittiin Peten pyöreitä vuosia, jotkut jopa koko viikonlopun. Ei näin hiljaisista miehistä mitään ääntä irti saa eli varmaan naapurit pitäneet mekkalaa. Se on kuitenkin varma, että soraa oli koko juhlapaikka täynnä sunnuntaina.

 


 


22.4.2007:Nakki-Pate   ma olla palauttaa antaja =D

Vastaus:Mä olen sitten varmaan palautteen vastaaja eli hauskaa kesän alkua vaan!

 


 

11.3.2007: Imp-Artturi       Termoraittis.Kisat ajettu ja tulosta tuli.Hyvin SSS toimittaa.Olin kolmos ek,lla katsomassa.Paikka oli talonpiha huomio ja tuplavinkkeli vasen isolle tielle.Hyvin toimittaa ja kipittää.Pääsin nostaan yhden B-junnun.Koska seuraava kisa? Millä renkailla muuten ajoitte?

Vastaus:Hieman vastaaminen kestänyt. Olihan siellä penkalla jonkinverran porukkaa, mutta enemmän taisi olla noita keskeyttäneitä kilpakumppaneita. Kyllähän se auto pelaa, mutta kovempaakin saisi mennä. Toukokuussa olis kaksi kilpailua Salossa ja Tervakoskella. Renkaina meillä oli Misukat alussa ja lopussa kokeiltiin Twistereitä takana. Ei kai tuollaiseen keliin ole hyvää rengasta luotukaan.

 

21.1.2007 Kysyjä: Imp-Artturi     Kyllä japo hankiksen luokkavoiton ottaa!

Vastaus: Sähköpostiosoitteessa oli ilmeisesti kiroitusvirhe eli vastaus tätä kautta. Siis kyllähän tässä aina Japolle parasta toivotaan. Sehän on varma, että jos auto pelaa maaliin asti, niin muilla ei pitäisi olla mahdollisuuksia. Ja ei sun tarvi huolissas olla, kun katsot miten toi Orimattilan veikkaus onnistui ja siinä sentään veikkaus oli Japo:). No sunnuntaina tiedämme kumpi oli oikeassa. PS: Ei kai tässä vain ole takana yks Imp-K.Artturi.