11.05.13

 Hygenialinkki.com rallissa molemmat autot maaliin

Maaliskuun alussa ajetussa kisassa molemmat autokunnat selvisivät maaliin, vaikka pieniä tapahtumia kuitenkin riitti.

Pikku-Pete ja Seve Golfilla olivat luokassa 18 ja yleiskilpailussa 19 sijalla. Auto pelasi hienosti ja kuljettajakin oli vireessä osin tutuilla teillä. Kakkosella routapatista kunnossa takakorkeet, joka vei navetanpihaan, mutta saman takaisin reitille. Viitosen pieni tie otettiin rauhallisesti ja se kannatti sillä muille sattui paljon virheitä ja aikaiseksi hyvä ek-sijoitus, vaikka aika ei suhteessa niin hyvä ollutkaan. Kuutosen alussa käytiin hieman nojaamassa penkkaan, jonka jälkeen hieman ajorytmi hukkui. Raviradalla ei sitten enää yritetty mitään elämää suurempaa. 

Iso-Pete ja Mikki taasen kokivat "mahdottoman tehtävän", kun vastassa oli Nurmisen Juho ja autona kaksitonninen Escort, kun poikien ajossa oli Mia eli 1400 trophyn Starlet. Kunnon fiilistä ei illan aikana oikein syntynyt, kun varsinaista kilvanajoa ei saatu aikaiseksi. Silti vitosella tuli muutama nopea penkassa käynti. Auto kuitenkin kesti hyvin ja saatiin reilusti lisää kokemusta  ja ollaan taas viisaampia.

Tallilla on taas ollut  vilkasta, mutta palataan siihen myöhemmin. Iso-Pete ja Seve lähtevät kokeilemaan Starletin vauhtia Black Rocket ralliin.