09.02.12

Alku aina hankala...

... mutta miksi!

No Petrien kausi on sitten avattu. Paljon ei tällä kertaa jäänyt kerrottavaa, mutta Starletin ura on nyt korkattu rallipolulla.

Ensimmäistä erikoiskoetta oli ehditty ajaa noin 8 kilometriä, kun koneen meno hyytyi ja edessä oli valitettava keskeytys. Erikoiskokeelle mahtui hieman myös tilanteen poikasta, mutta ei mitään vakavaa. Tie oli hienossa kunnossa ja meno olisi kyllä miehistölle maistunut. Auto tuntui hieman hengettömältä koko pätkän, mutta osasyy siihen voi olla, että kuljettajat ovat tottuneet  hieman tehokkaampiin peleihin. Incar:sta on sen verran tarkastettu, että seuraavan tuloon meni reilun minuutin verran, että ei sitä ilmeisesti nyt ainakaan jalkoihin oltaisi jääty.

Kovasti on ollut kiinnostusta, että miten käy Pakkauspojat-rallin kanssa. No auto käy taas, kun saatiin paikalleen uusi alakerta, niin homma toimii taas ja MIA on viivalla lauantaina. Nurmijärven suunnalla. Toivottavasti nyt saadaan jo erikoiskokeilta ajat (kaikilta) ja Iso-Pete tottuu uuden etuvetoiseen ajamiseen.