10.05.11

Kahden auton voimin Black Rocket ralliin

Tulevana viikonloppuna (14.5.2011) ajetaan taas Turengin maisemissa Black Rocket ralli, joka on 1400 trophyn ja historikin osakilpailu. Kilpailuun oli tunkua, sillä onhan kyseessä kevätkauden ensimmäinen ralli. Historic-luokassa mukana ovat Iso-Pete ja Seve autonaan Datsun 1600 SSS, ja varasijalta kisaan mahtuneet Pikku-Pete ja Mikki autonaan VW 17 Golf GTi 1800.

Pimiän tallilla on tehty pitkää päivää, kun edellisessä rallissa (Lammi 2009) kyljelleen ajettu Dasse on kasattu entistä ehompaan kuntoon. Tavoitteena Isolla-Petellä ei ole muuta kuin luokkavoitto. Helppoa se ei varmasti tule olemaan, sillä mukana on tämän vuoden historic-kisoissa kovaa vauhtia pitänyt Janne Lindberg Golfilla. Janne ajelee kotiteillään, joten ei se ainakaan vauhtia yhtään vähennä.

Ensimmäisen kerran tiimin omaan autoon istuu alkuvuodesta mukaan liittynyt Mika "Mikki" Valkama, joka starttaa Pikku-Peten kyytiin Golfiin. Auto saatiin lopputalvesta luotettavaksi, joten nyt voi keskittyä vauhdin pitämiseen. Lähtöpaikka on loistavasti luokan viimeisenä, niin voi tarkkailla muiden aikoja. Kirittäjiä todella löytyy sillä useampi F-cupin kärkinimi on lähtöviivalla.

Myös Starlet alkaa olla valmiina ja savut siitä on jo otettu, mutta ihan kisakunnossa se vielä ole, mutta ei siihenkään enää kauan mene.