30.01.10

Jaken ja Seven matka päättyi moottoririkkoon.

Valitettavasti tällä kertaa Hondan moottori ei kestänyt pohjoisia olosuhteita, kuin vajaan viiden erikoiskokeen verran. Kolina oli sitä luokkaa, ettei jatkaminen lauantaina  ollut mitenkään mahdollista.

Mäntyvaaran yleisöerikois meni vielä tuntumaa hakiessa pyöriin ja muutenkin autoon, koska testaamiselle ei jäänyt aikaa. Aittajärvellä sitten alkoi jo luottoa löytymään, vaikka muut menivätkin vielä selvästi kovempaa. Seuraavassa huollossa ei tarvinnut, kun lisätä bensaa ja matka jatkui. Heinunkierrossa nousujohteinen kehitys jatkui ja Ristilammella meni oli jo varsin mallikasta. Sitten vain nopealla ison tien osuudella moottorin tunnit tulivat täyteen ja keskeytysilmoituksen täyttäminen oli edessä.

Tavoitteena oli päästä maaliin, mutta tällä kertaa se jäi haaveeksi. Honda on nyt kuitenkin palautettu viivalle rallikansan ihmeteltäväksi. Nuotti toimi hyvin (Kiitos Peten vanhat nuotit) ja muutama paikka meinasi tulla silmille, joten toiveissa olisi saada muutama vauhdikas kuva. Kiitokset kaikille meitä auttaneille.

t.Jake ja Seve