02.03.09

Kallis viikonloppu tiimille

Kuun vaihteen viikonlopusta muodostui Pete's Racingille kallis, kun ensin lauantaina Pikku-Peten ja Seven matka jäi heti ykköselle ja Ison-Peten matka tuskin edes alkoi sunnuntain sprintissä.

Lauantain keskeytyksen syy oli Golffin moottorin irtisanoutuminen tehtävistään lähes täydellisellä tuholla jälleen kerran ensimmäisellä erikoiskokeella. Uusi kone on kuitenkin jo pajan pöydällä, joten Jyväskylän Talviralliin on ilmoittautuminen laitettu ja siellä olisi kova yritys päästä irti "ykkösen taiasta".

Sunnuntain tuhoista ei ihan niin pian selvitäkään... Datsunin kytkimen paineasetelma päätti räjähtää kiihdytyksessä ja tuhosi samalla mm. vaihdelaatikon. Kierroksia koneessa oli liki 8000, joten osat saivat kyytiä. Tuhoista sai osakseen myös pakosarja, auton alusta ja Peten kypärä! Onni oli sen verran matkassa, että irti sinkoutuneet osat ohittivat kypärän ulkopuolelta tai muuten isompi Pete laulaisi Leevin sanoin "tässä naamassa arpikin kaunistus olisi..."  Datsunin ja Peten kilpailut ovat siis toistaiseksi ohi, mutta hanskat eivät ole vielä kokonaan seinälle naulatut. 

Iloisten asioiden puolelle menee Kittelän Mikon ja Ison-Peten pääsy maaliin lauantaina, vaikka renkaiden kanssa heilläkin ongelmansa oli. Tauolla vaihdetut renkaat nostivat pojat loppujen lopuksi 19 sijalle ja mukaan tuli 3 pistettä. Valitettavasti Jyväskylän talviralli jää Mikolta ja Peteltä ajamatta.