08.02.09

Patjas maaliin Mäntsälässä

Koska edellinen vuosi meni f-cupissa miten meni, niin maaliinpääsy heti ensimmäisessä osakilpailussa tuntui ihan hyvältä. Ison Peten kartturoima Kittelän Mikko taasen joutui keskeyttämään neljännellä erikoiskokeella perärikkoon.

Kilpailun reitti oli saatu todella pienelle alueelle ja se teki kisasta hyvin nopeatempoisen. Reitti meni perinteisillä teillä, mutta kyllä sieltä reikiä tuntuu aina vain löytyvän. Sijoitukset erikoiskokeella eivät olleet ehkä ihan sitä mitä odotettiin, mutta reitti tultiin varmasti läpi, eikä tilanteita sattunut matkalle. Voi olla, että Orimattilan ulosajo hieman painoi alitajunnassa, mutta loppua kohden ajo parani koko ajan. Kolmosen jälkeen ei juurikaan eturenkaissa nastoja löytynyt. Lopullinen sijoitus oli 31.

Kittelän Mikon ja Peten kilpailu kulki nousujohteisesti ja kolmosella se riitti 20 sakkiin b-junnuissa. Nastat loppuivat Corollan takapyöristä kolmosella, joten rengaskauppiaat taputtavat käsiään. Valitettavasti nelosella sitten veto loppui ja kilpailu oli jätettävä kesken.