14.01.09

Kilpailukausi käyntiin Orimattilassa ja Rovaniemellä

Seuraavan kahden viikon aikana teamin molemmat kuljettajat avaavat kilpailukautensa. 17.1 Orimattilassa Pikku-Pete ja Seve starttaavat numerolla 133 ja seuraavana viikonloppuna Iso-Pete ja Seve aloittavat taas Tunturin (nykyisin Arctic Lapland rally) valloittamisen.

Golf on käyty läpi ja Orimattila ralli on hyvä testikilpailu ajatellen F-cupia, joka starttaa helmikuussa Mäntsälässä. Yrityksestä ei varmasti ole puutetta, sillä onhan kyseessä oman seuran järjestämä kilpailu. Vaikka viikko sitten vielä näytti sille, että rallia päästään ajamaan talvisissa olosuhteissa, niin totuus on taas tarua ihmeellisempää. Onneksi loppuviikoksi on luvattu pakkasta, että on olemassa mahdollisuus että reitille päästään, eivätkä tiet mene kohtuuttoman huonoon kuntoon. Se on varma, että nastaa v****taa, mutta se on tälläistä nykyisinä talvina.

Tunturiralli on saanut paljon julkisuutta, kun formulatähtiä on kisassa oikein neljä kappaletta. Historicin osalta kyseessä on kauden ensimmäinen nuottisarjan osakilpailu ja osanottajiksi siihen on ilmoittautunut yhteensä 11 kuljettajaa. Kaikkiaan Rovaniemellä on yhteensä 21 historiallista autoa. Omasta luokasta löytyy esimerkiksi Sevenkin kartturoima Jukka "Juki" Koskinen Celicalla, joka ei varmasti luovuta luokkavoittoa ilman yritystä. Luokkavoitto meillä on kuitenkin tavoitteena. Reitillä on pituutta yli 200 kilometriä ja Rovaniemellä odottaa talviset olosuhteet, joten hyvillä mielin suuntaamme pohjoiseen.