08.03.16

Iso Pete palasi rallisprintin maailmaan

6 vuoden tauon jälkeen Pete palasi rallisprintin ihmeelliseen maailmaan. Autona tällä kertaa oli Audi A3, joka toimikin moitteetta koko tapahtuman ajan.

Ensimmäinen kierros alkoi heti hieman unisesti, sillä lähtövalot olivat erilaiset kuin rallissa, niin muutama hetki meni turhaan odottellessa. Muuten kierros ok.

Toinen kierros onnistui valojen osalta, mutta sitten meni yksi risteys sumppuun ja vauhdin joutui hakemaan kokonaan uudestaan, joten ei aivan putkeen mennyt tämäkään kierros.

Loppusijoitus oli neljäs, joten pyttyä ei mukaan tällä kertaa tullut. Edelle ehti esim Nikula Pauli, joka ajoi ensimmäisen kilpailun V1600 luokan autolla.Kokonaisuudesta jäi hyvä maku, vaikka sijoitus ei aivan sellainen ollut kun olisi ehkä toivottu.

Kilpailuhan oli SM-rallisprint osakilpailu ja Pete on siinä tämän kisan pisteillä sijalla 6.