14.02.15

 Peurungasta taas hyvä tulos

Hienossa talvikelissä ajettu Peurunkaralli susui Pikku-Peteltä ja Seveltä varsin mallikkaasti. Tiet olivat hienossa kunnossa ja penkkaankin saattoi nojata.
 

EK1
Yleensä alku on ollut hieman hankala, niin nyt aloitus meni jotenkin vaivattomasti ja aika varsin hyvä. Silloin kun homma toimii, niin siitä ei ole paljon kerrottavaa.

EK2
Toisena pätkänä ajettiin legendaarinen Lankamaa. Heti pätkän alussa hieman liian ahnas linja ja Audi kulki hetken vain kahdella pyörällä. Muutenkin yritys oli kohdallaan, sillä penkkaan nojaamisia oli aika monta ja pari kertaa taidettiin mennä penkasta penkkaan, Kello ei sitten kuitenkaan tykännyt tästä ajotuulista.

EK3 ja Ek4

Tauon jälkeen ajettiin vielä pari pätkää ja vaikka ne tuntuivat hyviltä, niin ajat eivät olleet ihan parasta V-1600 ryhmää. Toisaalta varsinkin 4 pätkä oli varsin nopeaa osuutta.

Lopputulos oli kuitenkin luokan toinen eli erittäin hyvä. Tästä jäi niin hyvä mieli, että päätimme sitten lähteä myös Liminka-ralliin. Ennen sitä Petet ajavat vielä kilpailun Mäntässä.