27.01.15

Katsaus loppusyksyyn ja uusi kausi alkaa aivan kohta

Loppusyksy meni vilkkaan kilpailemisen merkeissä, vaikka sarjan kilpailut loppuivat.

Teijo Talo Rallissa 11.10 sai viivalle 2 tiimin autoa. Tutulla Audille olivat liikkeellä Pikku Pete ja Seve. Historic kisan puolella taas kamppailivat Golfilla Iso Pete ja Mikki. Iso Peten kilpailu alkoi hienosti ja tauolla miehistö oli jopa hieman hämmentynyt, kun hallussa oli luokkajohto. Loppulenkillä oli pieniä ongelmia ja sijoitus tippui kolmanneksi, mutta eroa voittaneeseen Janne Lindbergiin oli vain vaivaiset 12,9 sekunttia. Pikku Pete taasen taisteli urheasti Laine Jamppaa vastaan, mutta yhdellä luokkapohjalla ei tällä kertaa ollut asiaa luokkavoittoon vaan Laine vei sen  19,4 sekunnin erolla. Yritys oli kohdillaan ja parissa paikassa Audi tuli varsin laveasti.

Viikko tästä Pikku-Pete hyppäsi vaihteeksi kartturin paikalle Jarmon pienoisrallissa. Kuljettajana toimi Annina Noso ja autona kirpeitä tappioita aiheuttanut VW Golf. Pientä tilanteen poikasta oli ykköspätkällä, mutta maaliin asti päästiin ja tuloksena luokan  3 sija 17,6 sekunnin erolla kärkeen.

Ja kun vauhtiin oli päästy niin 8.11 Pikku-Pete starttasi Väänäsen Ollin kanssa Audllla AT-Tuote ralliin. Kisan pilasi vaihdelaatikko-ongelma, jonka takia kilpailusta tuli enemmän selviytymistaistelu, kuin varsinainen kilvanajo. Tuloksena kuitenkin luokan 2 sija, mutta eroa luokan voittaneeseen Tapio Nirviin oli yli minuutti.

Nyt kun on katsottu hieman peräpeiliin, niin ensi viikonloppuna starttaa Rally Trophy sarja, jossa Pikku-Pete sijoittui viime vuonna 5 sijalle. Sitä lähdetään parantamaan. Vastus on heti Peurungassa 31.1 todella kova, joten täyteen vauhtiin olisi päästävä heti ensimmäiseltä pätkältä. Muutama testisessio on takana, joten tuntumaa on haettu ja kalusto toimivaksi havaittu.

NYT LÖYDÄT MEIDÄT MYÖS FACEBOOKISTA JOTEN TERVETULOA! Sieltä löytyy jo kuvia uudesta kalustosta, mutta palataan siihen täällä hieman myöhemmin. Lisäksi löydät sieltä myös muutaman in-car pätkän treeneistä.