07.07.14

 Testikisat penkin alle

Aloitimme kesäkauden toukokuussa Teijo Talo rallista kun Pikku-Pete ja Seve starttasivat Audilla toiveikkaina kisaan. Autoa oli talven jälkeen käyty läpi ja kaiken piti olla kunnossa.

Ykköspätkä menikin suht mallikkaasti, vaikka ajo oli hieman vielä hakemista. Luokan 3 paras aika kuitenkin loi toiveita hyvästä kisasta. Kakkosella sitten leikki loppui kuin veitsellä leikaten, kun Audi sammui kuin saunalyhty ja kilpailijapari liukui autolla levennykseen odottelemaan kilpailun loppumista. Autoa yritettiin ensin käyntiin, mutta sitten siirryttiin katsojiksi ja nähtiimpä leveitä linjoja ja yksi kaatokin sattui kohdalle. 
 

Autolle palatessa huvikseen kokeiltiin käynnistystä ja totta kai se pärähti nätisti käymään, joten kilpuri ja huoltotiimi ajelivat rauhassa pätkältä pois väljemmille vesille. 

Tämän jälkeen käytiin testissä molemmilla autoilla (Audi ja Toyota) ja sama ongelma Audin kanssa jatkui, mutta ongelmaan keksittiin ratkaisu.

7.6 siirryttiin sitten Raisioon Nilsfisk rallin kahden auton voimin. Audia ajoi taas Pikku-Pete, mutta kartturiksi istui Olli Väänänen. Starletilla taas olivat liikkeellä Iso-Pete ja Mikki. Audin ongelmat jatkuivat edelleen ja näin kilpailu jäi pojilta kesken heti ykkösen jälkeen auton sammuillessa miten sattuu. Iso-Pete ja Mikki selvittivät vielä ykkösen kohtuullisen hyvällä ajalla, vaikka kuljettaja oli ajosta hieman toista mieltä, joten kakkoselle lähdettiin hieman rajummalla asenteella. Vedet eivät kuitenkään pysyneet syylärissä, joten keskeytys oli edessä.

Autoja on rassattu ja Lahdessa olemme taas uutta intoa täynnä matkalla maalia kohden.