29.08.13

Tallissa kuhisee

Syksy on taas pikku hiljaa saapumassa ja ralliperunat kaivautuvat kuka mistäkin. Meidän miehet ovat olleet aika paljon tallissa, joten innolla ollaan mukana syksyn kapinoissa, jotka alkavat tulevana viikkonloppuna Orimattilassa ajettavalla Retatec rallilla. Petet istuvat samassa autossa ja Sevellekin sattui vieraskeikka Leponiemen Antin historic-Escortin kyytiin.

Tallissa on siis kuhinaa ollut eli Starletin viat on korjattu ja nyt odotetaan ensimmäisiä kisoja innolla. Golf huomasi olevansa yht'äkkiä historic passin omaava auto, joten vanha F-läinen käytiin totaalisesti läpi. Nyt olisi huolella ja hyvällä maulla valmistettu Hisse Golf myynnissä.

Ja koska yksi auto on myynnissä (valmis), niin täytyy olla jotain uutta tekemistä. Sellaiseksi tällä kertaa valikoitui Audi A3, josta valmistuu syksyn aikana V1600 luokan auto. Osat löytyvät jo kaikki hallin nurkasta ja kaaretkin kutakuinkin ohjaamossa paikoillaan. Jos auto valmistuu ajoissa, niin sillä saatetaan tehdä ensimmäinen testikisa vielä tänä vuonna, mutta aika näyttää.

Tälläisiä kuulumisia taas tällä kertaa. Ensi viikolla kokemuksia Orimattilasta.