17.06.08

Keski-Uusimaa ralli loppui kaatoon

Joni Pajun ja Seve Eskolan matka Sm-rallissa ei oikein ottanut onnistuakseen. Nuotitus sujui vielä ilman ongelmia, mutta katsastuksessa vierähti ylimääräistä aikaa takaikkunoiden kalvoja irroitellessa. Sen verran aikaa siinä tuhraantui, että lähdöstä myöhästyttiin pari minuuttia.

Ensimmäistä erikoiskoetta ehdittiin ajamaan aika tarkkaan kilomeri, kun huomiolla ajolinja meni leveäksi ja sitten mentiin. Astra pyöri ilmeisesti kolme kierrosta ja putosi ojaan pyörilleen tai siis kolmelle, koska toinen etupyörä oli ottanut Ritolat. Siinä ei sitten kauaa tarvinnut miettiä jatkuuko kisa.

Kyseessä oli Seven kolmas kaato, mutta selvästi hurjin, joten paikallaan oli käydä tarkastuksessa Mäntsälän terveyskeskuksessa ja kaiken todettin olevan kunnossa. Kiitoksia yleisölle avusta ja erityisesti siitä kylmästä oluesta, joka helpotti oloa kummasti. Ilmeisesti olemme saamassa tapauksesta myös videota, joten pääsemme kunnolla testaamaan sivujen video-ominaisuutta:)

Jos sinulla on tarjota kuvamateriaali kyseisestä paikasta, niin laitappa tietosi tulemaan palautteen kautta, niin otamme sinuun yhteyttä.