28.09.11

Heinola...Tyly ralli

Heinola on tyly kaupunki totesivat jo Lapinlahden linnut 90-luvulla, eikä kilpailu meidän osalta tänäkään vuonna ollut mikään menestys:(.

Kilpailuun starttasivat Pikku-Pete ja Seve Golfilla intoa täynnä, sillä olihan Imatralla saatu tuntumaa kesäkeliin ja autokin tuntui hyvält'ä. Päätavoite oli päästä maalin, mutta kun ei niin ei.

Ensimmäinen pätkä sujui alkuun ihan hyvin mutta sitten ongelmat alkoivat. Auton moottori hyytyi ja meno samalla. Sytkäboxin näyttö vilautteli lähinnä jotain venäläistä tekstiä, josta ei ottanet selvää vanha Erkkikään. Pari kertaa otettiin päävirta hetkeksi pois ja taas alkoi meno maistua, mutta ei sitä riemua kauaa kestänyt. Loppujen lopuksi auto oli pakko ajaa tien sivuun ja soittaa taas Heinolan-kisan johtokeskukseen. Meidän jälkeen autoja ei enää tullut kuin muutamam koska loppujen osalta erikoiskoe meni siirtymäksi, koska maalimutkassa oli tullut romua oikein urakalla.

Tästä voidaan vain todeta, ettei tämän vuoden Heinolasta ja F-cupista ole paljon lapsille kerrottavaa, mutta ainakin on yritetty;)