24.05.11

UKI:n nousujohde loppui neloselle.

F-cupin kesäkauden avaus ajettiin Uudenkaupungin maisemissa. Keli oli kesäinen tunnelma kohdallaan. Valitettavasti maali jäi näkemättä pariltamme Patjas/Eskola, kun veto loppui neljännellä erikoiskokeella,

Ekalla pätkällä ajo haki vielä rytmiä, vaikka paikka paikoin ajo osui kohdalleen. Jarrutasapainon kanssa olil ongelmia ja auton perä pyrki rinnalle, joka hieman haittasi luottamuksen löytämistä.

Kakkonen meni jo paremmin, vaikka samoja ongelmia oli edelleen. Pätkän maaliin selvittiin, eikä suurempia tilanteita osunut kohdalle.

Kolmonen olikin sitten selvästi nopeampaa tietä ja ajo maittoi ja yritystäkin alkoi löytymään. Tälläisellä osuudella toisaalta vaikea tehdä eroa, sillä muillakin ajo sujuu nopeilla osuuksilla. Ero kärkeen oli kuitenkin kohtuullinen.

Neloselle pääsyä jouduttiin odottamaan yli puoli tuntia. Meno oli kuitenkin maittavaa ja tuntui, että ajo alkaa pikkuhiljaa olemaan sen suuntaista, kuin tavoitteena on ollut. Liekö sitten pieni yli-innokkuus iskenyt, kun pelto 90:ssä hieman mentiin sisämutkaa nuollen, niin kuului pamaus ja veto loppui. Murros petti ja liu'umme seuraavan talon pihaan tutkimaan vahinkoja. Paikalla ollut yleisö totesi meidän saapuneen paikalle todella näyttävästi ja vauhdikkaasti. No lämmitti hieman mieltä, että näytti edes hyvältä, sillä aikaahan emme tältä pätkältä saaneet. Kisan jälkeen tarkasteltaessa löysimme maakiven mutkasta, joka ilmeisesti aiheutti murroksen pettämisen.

Paikka paikoin ajo alkaa olemaan oikeansuuntaista, mutta varsinkin osuudet, joissa on spooria tuottavat vielä ongelmia, mutta jatketaan siihen lääkkeiden etsimistä ja syksyllä taas viivalla Golfilla.