15.03.11

Maxellissa varmasti maaliin kolmen miehen voimin

Iso-Pete päätti puolitoistavuotisen kilpailutauon ja starttasi Seven kanssa tiimin punaiselle Golfilla. Kyseessä oli Peten toinen etuvetokilpailu ja ensimmäinen piikkipyörillä. Testiä oli ajettu sen verran, että auton toimivuus oli kokeiltu.

Ensimmäinen pätkä meni tuntumaa ja jarrutuspaikkoja hakiessa. Kyseessä oli lyhyt, mutta hyväpintainen erikoiskoe, jolle ei uria vielä meidän numerolla ollut ehtinyt syntyä. Aika ei erinomainen, mutta ilman isompia mokia.

Toisella pätkällä sitten jo hieman yritystä enemmän, mutta ajamattomuus ja etuveto aiheuttivat pieniä virheitä. Takapiikkiristeys ei todellakaan mennyt kuin oppikirjassa, mutta kaikesta huolimatta taas ek:n maalissa.

Huollon jälkeen edessä kilpailun pisin ek. Jos oli pari ekaa pätkää olleet erinomaisessa kunnossa, niin viimeiselle ek:lle oli mahdutettu pienen tien osuus, joka menikin sitten aivan päin peetä, kun ei ollut luottoa vetää kapeassa rännissä sen mitä vehkeet kulkee. Ison tien osuudet tulivat suht mallikkaasti ja muutamaan otteeseen nojattiin jo penkkaankin.

Kisan saldona lisää etuvetokokemusta ja mukava kilpailu. Tulos ei nyt ollut paras mahdollinen, mutta eivät kyllä olleet odotuksetkaan kummoisia. Pidimme kilpailun nopeasta läpiviennistä eli katsastuksen loppumisesta noin tunti lähtöön jne. Tälläisiä lisää toivomme me.

Pikku-Pete vuorostaan oli tällä kertaa keikkakartturina Juha Järvisaralla ja tuloksena oli luokan 4 sija V1600 luokassa. 

Nyt jatkamme puurtamista tallissa, että keväällä Starlet olisi viivalla. On siitä jo savut otettu, mutta ei se vielä valmis ole, mutta onhan tässä muutamia viikkoja ennen kuin kesäkausi alkaa.