28.02.11

Betoni-Lehto rallissa maaliin!

Tosi kuin vesi. Pikku-Pete ja Seve kuljettivat Golfin onnistuneesti maaliin ilman suurempia ongelmia. Keli oli loistava pikkupakkanen ja ajettu reitti vaihtelevan haastavaa.

Golf oli saatu korjattua Jyväskylän kisan jäljiltä ja teippauskin suoritettiin jo perjantaina. Kilpailu lähti tunnustellen liikkeelle ja kaiken lisäksi jouduimme pysähtymään pätkällä, kun edellä lähtenyt kuljettaja oli vallannut suurimman osan tiestä, mutta ohi päästiin kuitenkin loppujen lopuksi.

Siinä ne suurimmat draamat tässä kisassa taisivat sitten ollakin. Ajo ei ollut yhtä rentoa ja vauhdikasta, kuin Jyväskylässä ja pimeän laskeuduttua, niin ajosta tuli vielä enemmän varmistelevaa. MInimitavoite saavutettiin eli pistetili on tämän kauden sarjassa avattu, joten tästä suuntaamme innolla kohti kesää. Auto sinänsä toimii hienosti, joten parempaan tulevaisuuteen on helppo luottaa.

Seven suoritus ek 4 tulo-AT:lla oli näkemisen arvoinen, kun mies paineli, kuin gaselli juosten kohti at-pistettä. No ei tullut at:t, eikä yhtään osumaa mihinkään, vaikka kaukana se ei ollut.