23.01.11

Lahdessa keskeytys pikkuvikaan.

Pikku-Pete starttasi kauden ensimmäiseen kilpailuun luottavaisin mielin, mutta kaikki ei mennyt suunnitelmien mukaisesti. Päivästä jäi lähinnä käteen odottelua ja paljon mukavia jutusteluhetkiä kilpakumppaneiden kanssa.

Ennen kuin ensimmäiselle erikoiskokeelle päästiin starttaamaan, niin piti odottaa melkein tunti ylimääräistä. Vihdoin päästiin reitille ja auto lähtikin mukavasti vetämään. Iloa en vain kestänyt kuin reilun kilometrin verran, kun veto loppui ensimmäisen risteyksen jälkeen. Onneksi oli sen verran väkeä paikalla, että auto saatiin suht nopeasti pois kapealta tieltä, että kisa pääsi jatkumaan. Seuraava kilpailija joudui muutaman sekuntin odottamaan.

Auto saatiin korjattua muutamassa minuutissa, kun pääsimme tallille. Bensapumpun liitin oli päässyt irtoamaan, mutta kun ei ollut sopivia työkaluja mukana, että olis saanut kotelon auki.

Kiitokset työntäjille, Team Salmikivelle kartturin virvokkeista ja erityispahoittelu Jounille, että ei päässyt toteuttamaan lupaustaan, vaikka oli sijoittunut erikoiskokeen alkuun;)