11.10.10

Kaakkoisrallissa vähän toista...

...erikoiskoetta saatiin ajettua ennen kuin "Punainen paholainen" päätti, että hänen "rääkkäämisensä" loppuu tällä kertaa tähän.  Tällä kertaa hävisi ilmeisesti sytytysvirta, koska Golf sammui kuin saunalyhty.

Ensimmäinen ek oli muutaman sadan metrin päässä koko kilpailun lähdöstä. Liikkeelle päästiin mukavasti, mutta ongelmia tuotti se että auto tuntui puskevan, eikä kääntynyt kunnolla. Muutama vaihdemissi ja vaihteen pois pomppaaminen haittasivat ajamista. Koska edellisesti kisasta oli aikaa kokonainen vuosi, niin ajotuntuma saattoi olla hieman hukassa. Maaliin kuitenkin päästiin ja ajatuksella "tästä on hyvä parantaa" kohti toista pätkää.

No sitä iloa ei sitten kauaa kestänyt, kun vajaan puolen km:n jälkeen kone sammui todella yllättävästi.Eikä käymään sitten millään, joten pakko oli kirjoitella keskeytysilmoitus. Auto kääntyi pariin ensimmäiseen mutkaan mallikkaasti, joten olisiko puskemiseen ollut syynä ettei renkaat ehtineet lämmetä ensimmäisellä siirtymällä. Kun kaikki auton olivat menneet ohi, niin autohan lähti viilennyttyään iloisesti käymään, joten saimme sentään ajattua auton pois pätkältä.

Pikku-Peten ja Seven kauden ainoa yhteinen kilpailu päättyi tällä kertaa kesken, mutta ensi vuonna ollaan taas viivalla ja yritetään selättää tätä huonojen kilpailujen sarjaa.