06.10.09

Lammille Fordien sekaan ja Salppuriin 2 auton voimalla

Kauden viimeinen Historic Rally Trophyn osakilpailu ajetaan Lammilla 10.10, mutta Isolle Petelle ja Sevelle on kauden ensimmäinen. Datsuni on taas käyty läpi ja lähdemme taistelemaan todellisessa Ford luokassa kärkisijoista, sillä onhan kyseessä Petelle ns kotikisa. Luokassa 10 kappaletta Ford Escort 1600:a ja yksi Cortina. Lisäksi vaihtelua tuo Puskalan Volkkari. Yritetään ajaa tasainen ja hyvä suoritus, niin eiköhän sillä kohtalainen tulos saada aikaiseksi. Pari edellistä Lammia on päättynyt keskeytykseen, mutta niitä ei nyt muistella.

Salpausselkä-rallissa 17.9 Iso Pete toimii nolla-autona kartturina Mikko Kittelä, jonka kyydissä Pete istui F-cupin kisoissa. Tämä on toinen kerta kun Pete on etuautona, sillä ensimmäinen kerta oli pari vuotta sitten Hausjärven Talvisprintissä. Nyt vain toivotaan, että Datsuni jää Lammilla ehjäksi.

Vaikka Heinolan kisan jälkeen Pikku Pete oli sitä mieltä, ettei tänä vuonna enää ajeta, niin äkkiä se mieli muuttui ja pajavasara oli kädessä useampana iltana. Auto on taas kunnossa ja Pete lähtee Seven kanssa hakemaan kaudelle hyvää päätöstä.