15.09.09

Heinolassa kun omaan virheen tein...

Tällä kertaa moottori ja vetarit kestivät, mutta sitten loppui tie kesken. Tai ei se mihinkään loppunut, mutta emme vain osuneet siihen.

Pätkän alku tuli kohtuullisen hyvin, vaikkakin jarrut olivat jonkin verran takapainoiset, joten ajo näytti v'älillä, kun olisi oltu liikkeellä takatuupparilla, Huomiolla ei sitten otettu tarpeeksi vauhtia pois ja linja meni leveäksi ja Golf kierähti kerran katon kautta ympäri. Pyörät olisivat olleet oikeassa linjassa, mutta tuulilasi oli tippunut ja auto ei enää käynyt kunnolla, joten jäimme katsomaan muiden suorituksia.

Auto ei onneksi vaurioitunut kovinkaan pahasti, joten pajavasara käteen ja naputtelemaan. Kiitoksia kaikille nostajille ja kannustajille. Kaato oli Pikku-Peten uran ensimmäinen ja Sevelle jo peräti neljäs. Tällä kertaa oli ainakin tarpeeksi kuvaajia paikalla, joten parhaita otoksia tulossa sivuille, kunhan admin vain kerkeää muilta kiireiltä

Alustavasti oli suunniteltu vielä osallistumista Golfilla Salpausselkäralliin, mutta se taitaa tällä kerralla jäädä väliin.