09.09.09

Maaliin Lohjan pienoisrallissa

5.9 ajettiin Lohjan ympäristössä Lohjan pienoisralli, johon Iso-Pete ja Seve starttasin numerolla 48. Sijoitus maalissa oli luokan 5 vaikka parempaakin oli mahdollisuus.

Ensimmäinen erikoiskoe meni tuntumaa hakiessa. Tie oli isoa valtiontietä, joka kuitenkin kääntyili mukavasti. Pimeiden rallien ajamattomuus näkyi ajossa, joten lisää kilometrejä tarvittiin. Toinen erikoiskoe oli sitten pienempää ja mutkaisempaa tietä ja paikka paikoin ajo alkoi jo muistuttamaan kunnon kilvanajoa.

Kolmas ja samalla viimeinen erikoiskoe oli kilpailun pisin, joten sillä olisi ollut mahdollisuus nousta 3 joukkoon, jos ajo olisi sujunut hyvin. Ja sujuihan se selvästi paremmin kuin edellisillä, mutta mutta. Viimeisessä risteyksessä laatikkoon jumittui 5 vaihde ja sitten köröteltiin 2,5 km maaliin. Viimeinen siirtymäkin oli varsin mielenkiintoinen körötellä isolla vaihteella.

Vaikka sijoitus ei ollut ihan toivotunlainen, niin maaliin kuitenkin päästiin. Laatikko on jo purettu ja lopullinen vikakin löydetty. Lammilla sitten näemme mihin Datsunin vauhti riittää omassa luokassa.

Jos jollakin on näyttäviä kuvia kisasta, niin saa tarjota vaikka palautteen kautta. Ainakin ykkösellä puolenvälin paikkailla meni oikea ylämäkeen reilusti leveäksi.