06.08.09

Vetomiehessä saavutettiin tavoite

Monta mutkaa oli matkassa ennen kuin kisaan pääsy varmistui, joten tärkeimmäksi tavoitteeksi otettiin maaliin pääseminen. Nuotitus sujui totuttuun tapaan ja kuljettajan tyyliin tutustuessa.

Edellinen yö tuli vettä kun aisaa, mutta kisapäivänä keli oli mitä hienoin. Kilpailun ensimmäinen haaveri sattui, kun edellä ollut kilpailija peruutti Starletin keulaan ensimmäiselle erikoiskokeen alkuun saavuttaessa.. (Marko mitäs niistä peileistä oli puhetta ennen kisaa:) 

Kaksi ensimmäistä meni paikka paikoin todella huonoja paikkoja varoen, ehkä hieman liiankin varovasti. Pitkällä tauolla auto käytiin tarkkaan läpi ja taas meno maistui. Tauolta itse asiassa lähdettiin ensimmäisenä autona, kun edellä lähteneet olivat hyytyneet matkalle.

Urriassa sitten jo tiekin oli paremmassa kunnossa ja meno maistui, eikä Kavalassakaan mitään valittamista ollut. Väärinmajan alussa alkoi heti todella voimakas sade, joka teki tiestä todella liukkaan, mutta varsinaisia tilanteita ei matkalle kuitenkaan sattunut. Maalissa meitä odotti sitten poliisiauto pillit päällä, mutta ei meidän takia. Siitä alkoi yli sadan kilomerin siirtymä kilpailun maaliin.

Sijoitus (kisan 26) ei ollut aivan toivotunlainen, mutta vaikea reitti karsi väkeä, joten voimme olla tyytyväisiä, että ylipäätänsä pääsimme maaliin ja nauttimaan hienosta palkintojenjakotilaisuudesta.