18.02.09

Matti ja Seve hyvillä sijoilla K1-rallissa

Viime viikonloppuna Raisiossa ajetussa Historic Trophyn osakilpailun "täyte"-luokassa ajaneet Matti Saraneva ja Seve sijoittuivat b-junnujen yleiskilpailussa peräti 3 sijalle ja luokasta löytyi 1 nopeampi kuljettaja.

Kilpailu sujui ilman suurempia ongelmia, mutta ennen lähtöä vaihdettiin venttiilikopan tiiviste ja hetken jo näytti, että keskeytys olisi edessä jo ennen starttia. Itse kilpailussa muutama paikka tuli silmille, mutta niistä selvittiin hienosti ilman suurempia aikamenetyksiä.

Ennen viimeistä pätkää huolto hehkutti yleiskilpailun 3 sijaa, jota autokunta piti lähinnä vitsinä, sillä mukana oli iso joukko bemareita ja muita voimanpesiä. Maaliin saavuttua asia varmistui ja sai kuljettajaparin hämmennyksen valtaan, sillä oikeasti pikkukoneinen Fiat 147 oli kuin olikin kolmen kärjessä. "Mitä ihmettä ne muut siellä oikein touhuaa"-kommentti kertoo ajatukset maalissa.

Jos nyt jotain negatiivista hakemalla hakee niin sen kerran kun olisi ollut mahdollisuus yk-pyttyyn, niin sellaista ei jaettu ollenkaan. (Luokassakin palkittiin vain 1, joten eipä tarvinnut jäädä pyttyjä odottelemaan;) Kuljettaja lähetti Sevelle vielä kilpailun jälkeen kiitosta suhteellisen suorasta palautteesta kisan aikana, mutta kiitoksia Matille taas mukavasta kisasta ja huoltokin toimi hienosti.

Täältä löytyy tehokäppyrä