01.02.09

Tunturi jäi yhtä vaille

Ei sitten onnistunut Tunturin valloitus vieläkään, vaan kahden viimeisen erikoiskokeen väliin auto hyytyi. Hieno kilpailu, jossa saatiin aikaiseksi 3 luokkapohjaa, kun kaikki oli kohdallaan, joten auton suorituskyvystä saatiin hieman osviittaa.

Perjantai alkoi heti murheellisesti, kun bensatankki ei saanut korvausilmaa ja jouduimme jo Aittajärvellä pysähtymään. Loppupäivä meni jo paremmin ja viimeisellä kunnon erikoiskokeella teimme ensimmäisen luokkapohjan.

Lauantai meni hienosti ja ajat olivat kohtuullisen hyviä ja lähestyimme koko ajan luokan kärkeä. Huoltotauon jälkeen meno alkoi hiipumaan, vaikka yritys oli kova. Erikoiskokeen 11 maalissa auto ei käynyt kunnolla ja seuraavalla siirtymällä matka oli pakko jättää kesken. Kolme imusarjan pulttia oli mennyt poikki ja kaasarit roikkuivat lähes ilmassa. Hyvästä yrityksestä huolimatta mitään ei sitten ollut tehtävissä.

Kilpailusta jäi kuitenkin hyvä maku, sillä vauhti oli kohdallaan ja luokassa oli taistelua loppuun asti. Jukille nostamme hattua ja kiitämme taas mukavasta taistelusta. Mitähän ihmekeittoa joit viimeisessä huollossa, kun sait siivet selkään;) Tsemppiä Raisioon ja pidä vehkeet tiellä...