26.08.08

Vauhti alkoi löytymään, mutta...

Hienossa kelissa 23.8 ajetussa F-cupin kesäavauksessa homma toimi hienosti erikoiskokeen 5 lähtöön asti. Vesiletkulla tuli tunnin täyteen ja edessä oli keskeytys.

Erikoiskokeet olivat hyvin erilaisia, mikä piti kuljettajat hereillä jokaisella erikoiskokeella. Ykkönen oli todella haastavaa mutkittelevaa tietä ja oli Golfkin muutamaan otteeseen menossa jo ojan suuntaan, mutta kaikesta selvittiin. Erikoiskokeet 2 ja 4 olivat nopeita teitä, joilla haastetta riitti tiukoissa mutkissa ja vaikeissa ylityksissä. 3 pätkä olikin sitten oma lukunsa, koska numerollamme 76 mentiin jo monessa paikassa pohjapanssarin varassa...mitä se sitten on ollut loppupään kuljettajille:( 

Vauhti vertattuna talveen oli huomattavasti parempaa ja olimme 20 sakissa 3 ensimmäisellä erikoiskokeella. Renkaat alkoivat sulaa nelosella alle ja linja leveni ja se näkyi ajassa. Viitos pätkälle lähtöä odotellessa aloimme tutkia miksi konepellin alta nousee höyryä. Vesiletku oli murtunut ja loput vedet valuivat juuri tielle, joten edessä oli keskeytysilmoituksen täyttäminen. Kiitoksia kaikille virvokkeita ja ruokaa tarjonneille katsojille 5 ek:n varrelle.

Kokonaisuudessa mieleen jäi todella hienot tiet ja oikeaan suuntaan näyttäneet pätkäajat, joten tästä on taas hyv'ä jatkaa kohti Heinolaa.